Як нагрівається вихлопна система (ВІДЕО)

Всім нам давно відомо, що одне з найгарячіших місць зовні автомобіля є його вихлопна система. Дійсно, через вплив надзвичайно розігрітих відпрацьованих газів, що поступають з картера двигуна, вихлопна система також розігрівається. Відомо немало випадків, коли власники авто навіть отримували опіки, доторкнувшись до глушника або іншого елементу вихлопної системи (особливо такі травми поширені у власників мотоциклів, в яких вихлопні труби розташовуються біля ніг). Але виникають питання – оскільки система відведення відпрацьованих газів складається з декількох частин, то всі вони розігріваються рівномірно чи ні? Які вузли піддаються найбільшій температурній дії, і як насправді відбувається цей процес? Ми знайшли в мережі дуже цікаве відео, на якому за допомогою тепловізора, показаний процес нагріву працюючої вихлопної системи.

Як нагрівається вихлопна система

В цьому ролику показано як нагрівається вихлопна система працюючого автомобіля Honda S2000. За допомогою спеціального приладу, який називається тепловізор, знято процес нагріву вихлопної системи від самого моменту пуску двигуна. На відео можна детально розглянути, як саме нагріваються всі вузли й компоненти вихлопної системи автомобіля. Рекомендуємо Вам звернути увагу, що на відеоряд автор наклав дані про поточну температуру основних компонентів, з яких складається сучасна вихлопна система. І можна відразу відмітити, що деякі вузли, які заведено вважати найбільш схильним до впливу високих температур, розігріваються не настільки критично (наприклад глушник), а деякі вузли, дійсно стають дуже гарячими.

Звичайно, дане відео зняте, коли авто працює на холостих, а не під час руху, хоча вже воно дає уяву в якій послідовності та до якої температури розігріваються деталі вихлопної. Приємного перегляду.

Рубрика: Статті
Поділитися
Facebook
Telegram
Twitter
Консультация
Оставьте свои контактные данные в форме. Мы свяжемся с Вами и предоставим необходимую информацию
Звоните
Пишите нам в мессенджеры
Заходите
Городоцька 242 Г, Львів
Консультація
Залиште свої контактні дані нижче у формі. Ми зв'яжемось з Вами та надамо необхідну інформацію
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
Городоцька 242 Г, Львів
Підбір запчастини
Замовити підбір вихлопної системи чи запчастини
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
Городоцька 242 Г, Львів